Angelique Broers Personal Styling

Home / Portfolio / Angelique Broers Personal Styling
Angelique Broers Personal Styling

Angelique Broers, Talent & Lifestyle coach

Al vanaf mijn vierde houd ik ervan stijlvol te zijn. Verlegen als ik was probeerde ik het leven wel altijd positief te benaderen en ben ik enthousiast over alles wat ik kan leren om mijzelf en de medemens beter te leren begrijpen.

Als kind danste ik samen met Fred Astaire en Ginger Rogers de kamer door. En nog steeds ben ik gek op dansen, want bewegen, fysiek dan wel geestelijk, is goed voor de mens. Ik ben gepassioneerd over styling in het algemeen maar altijd op een persoonlijke, unieke en tijdloze manier.

Met visual merchandising op modegebied en mijn ervaringen als verkoopmanager interieur styling, ben ik alweer 25 jaar als zelfstandig ondernemer actief. Eerst met Tradart – interieur decoratie, Angelique Broers Personal Styling en later ABPS academy & ABPS Magazine.

Met deze interieur, image consulting en online digitale magazines, inspireerde ik mensen vooral hun eigen persoonlijke stijl te vinden. Via de buitenkant werken aan de binnenkant! Een mooier beroep kon ik me niet wensen.

Mijn creatief en intuïtief oog wordt echter steeds krachtiger nu ik de vijftig gepasseerd ben. Ik zie, ik zie, wat anderen vaak nog niet (in)zien of willen zien. Dat mijn nieuwste werkwijze vooral uit beweging en bewustwording bestaat is een logisch gevolg, maar tevens ook een verrijking voor mijn eigen leven.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.