Prijzen

Home / Prijzen
Prijzen

Duidelijk en overzichtelijk.

450 euroGeen enkele website is hetzelfde, geen enkele klant is hetzelfde, geen enkele wens is hetzelfde.
Kortom, prijzen zijn van meerdere factoren afhankelijk.

Om een indicatie te geven, een standaard Website gemaakt in WordPress, met een ‘standaard’ thema, bestaande uit een startpagina, 3 tekst pagina’s en een contactpagina starten wij voor € 450,00 exclusief btw.
De klant levert de tekst, het grafisch te gebruiken materiaal (let op gebruiksrecht).

 

Webhosting leveren wij ook, met standaard de Let’s Encrypt https aangezet.
Onze pakketten starten bij € 6,25 per maand en zijn naadloos te vergroten indien nodig.
Webhosting bij InterExtranet betekent voor de klant een loket bij calamiteiten, tevens kunnen wij dan sneller en adequater uw website onderhouden. Dat kan tegen vaste prijzen op maandbasis. Zie Webhosting prijzen.


SEO volgens mijn visieWordPress SEO

Een must voor hogere rankings met WordPress sites.

WordPress is een van de beste CMS-en, zo niet het beste ContentManagementSysteem als het om SEO gaat. Daardoor denk je misschien dat het zonde van je tijd is om aan je WordPress SEO te werken. Maar dat is het zeker niet. Als je jouw site optimaliseert volgens de richtlijnen en voorbeelden in dit artikel, zul je hogere rankings en meer bezoekers/abonnees krijgen. Bovendien wordt je site er in het algemeen een stuk beter door.

Aangezien ik nogal een uitgesproken visie heb op (WordPress) SEO, wat inhoudt dat ik vind dat goede SEO in alle aspecten van je online marketing en PR verwezen moet zitten, de basis opzet moet dus goed zijn. Ik kan dat achteraf in een reeds draaiende WordPress website ook voor de klant opzetten voor de prijs van € 295,00


1450 euro
Webshops gekoppeld aan uw Website

Die maken wij ook, liefst in WooCommerce, gekoppeld aan WordPress*.
Prijzen voor een WooCommerce webshop starten bij € 1450,00 los van WordPress, inclusief Template, installatie en opzet, het ‘vullen’ van de producten is aan de klant zelf, wij kunnen daar wel bij assisteren.

Modules voor afrekenen worden ook geinstalleerd, wij adviseren als afhandelaar Mollie, er zijn verschillende contractvormen waar wij slechts adviserend in zijn, de daadwerkelijke afspraak is tussen Mollie en de Webshop eigenaar.

* Als u geen WordPress website heeft kunt u overwegen om zowel de website in WordPress te laten maken en de Webshop koppelen met Woocommerce, indien gecombineerd geven wij € 100,00 korting op de totaal plrijs.

InterExTranet denkt actief mee in het belang van de klant.

Meer weten?, stuur ons even een bericht met uw vragen en wensen en wij nemen contact op.

InterExTranet.